Ροδίων Άθλησις

Η Ιστοσελίδα του αντρικού Βόλεϊ

28/2/15

Νίκος Αντωνιάδης: Με νίκη με τον Απόλλωνα , κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή μας.

Ο προπονητής της ομάδας μας , μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το προηγούμενο παιχνίδι με τα Χανιά , αλλά και το επόμενο με τον Απόλλωνα.

Για το παιχνίδι με τα Χανιά :

Με τα Χανιά ήταν ένα διαδικαστικό παιχνίδι, ξέραμε ότι ήταν πάρα πολύ καλή ομάδα , πήγαμε με ελλείψεις και δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα. Παίξανε πάρα πολύ καλά τα Χανιά και μπράβο τους. Πιστεύω ότι θα είναι μια από τις ομάδες που θα πάνε για τα μπαράζ ανόδου. Το παιχνίδι με τα Χανιά , ήταν ένας αγώνας που δεν ήταν στο πρόγραμμά μας να πάρουμε κάποιο βαθμολογικό όφελος. Ήταν ένα επίπεδο πάνω από εμάς σαν ομάδα.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

Τώρα έχουμε τον Απόλλων την Κυριακή, επίσης μια πολύ καλή ομάδα. Είναι τέταρτη στη βαθμολογία. Αν και είναι αδιάφοροι βαθμολογικά , δηλαδή δεν διεκδικούν την άνοδο, ούτε την παραμονή τους στην κατηγορία, δεν παύει να είναι μια καλή ,δεμένη ομάδα με πολύ  έμπειρους και συγκροτημένους παίκτες. Εμείς προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για αυτόν τον αγώνα, θα είμαστε και πλήρεις  και ξέρουμε ότι με νίκη , κάνουμε ένα πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονή μας.


Ο Απόλλωνας έχει διαφορές σε σχέση με τον Απόλλωνα του πρώτου γύρου;

Όχι η ομάδα του Απόλλωνα είναι ίδια. Έχει βέβαια πολλές επιλογές και στον πάγκο , όπως είπα και πριν έχει έμπειρους παίκτες , όπως ο Λέοντας , ο Κουμουνδούρος, Ο Χριστοφάκης, ο Παπασιδέρης και άλλα παιδιά, οι οποίοι ξέρουν την κατηγορία. Στον αγώνα μας του πρώτου γύρου, παίξανε πολύ καλά , όπως και εμείς παίξαμε καλά με τον Απόλλωνα εκτός έδρας. Εκεί χάσαμε 3-1, θα μπορούσαμε βέβαια να παίρναμε κάτι καλύτερο , αν κερδίζαμε ένα σετ , που πήγε στην κόντρα. Είναι δύσκολο παιχνίδι , αλλά είναι ομάδα που αν παίξουμε καλά , μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό. Είναι πολύ καλή ομάδα , αλλά έχει και τις αδυναμίες τις , που αν εκμεταλλευτούμε και παίξουμε σωστά, θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι καλό , που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ.

Ο Κόσμος θα βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας;


Ο κόσμος όπως λέμε κάθε φορά , τον καλούμε να έρθει να μας στηρίξει , τον χρειαζόμαστε είναι τρία τελευταία παιχνίδι , τα 2 είναι εντός έδρας που είναι πολύ σημαντικά, και το εκτός με την Δραπετσώνα και με τον Οδυσσέα που είναι το τρίποντο που το παίρνουν όλες οι ομάδες άνευ αγώνος. Καλό είναι να έρθει να μας στηρίξει ο κόσμος έμπρακτα στην ψυχολογία μας και να μπορέσουμε να κερδίσουμε μια ομάδα που είναι καλύτερη τουλάχιστον βαθμολογικά από εμάς.


Ανδρέας Γαβαλάς

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου