Ροδίων Άθλησις

Η Ιστοσελίδα του αντρικού Βόλεϊ

24/3/15

Θοδωρής Χουσίδης: Θα είμαι παρών,όποτε με χρειαστεί η ομάδα.

Ο Θοδωρής Χουσίδης , έκανε την σύνοψη της φετινής χρονιάς στην ιστοσελίδα μας , και παράλληλα δήλωσε ότι θα είναι παρών , όποτε τον χρειαστεί η ομάδα , ευχαριστώντας τους συμπαίκτες του , την διοίκηση και τον κόσμο του συλλόγου για την φετινή χρονιά.


Πως θα χαρακτηρίζατε την φετινή χρονιά , σε ατομικό , αλλά και σε ομαδικό επίπεδο;

Καταρχήν θα ξεκινήσω λέγοντας πως η φετινή χρονιά για εμένα ήταν πολύ δύσκολη τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, διότι αγωνιστικά ήρθα από μια ομάδα που λειτουργεί σε επαγγελματικά επίπεδα (Α.Ο. Ορεστιάδας) και μια άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία και ήμουνα αναγκασμένος λόγω οικογενειακών κυρίως υποχρεώσεων να διαμένω περισσότερο στην Ορεστιάδα και να κατεβαίνω Ρόδο και Αθήνα μόνο για τους αγώνες. Ομαδικά πιστεύω ότι θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα στο θέμα της παραμονής εάν υπήρχε λίγο περισσότερη εμπειρία,ώστε να διαχειριστούμε κάποια ματς-κλειδιά ειδικά στον 1ο γύρο.

Ποιες δυσκολίες αντιμετωπίσατε την χρονιά που μας πέρασε;

Τώρα για τις δυσκολίες της χρονιάς. Αν αναλογιστεί κάποιος ότι η ομάδα ήταν νεοφώτιστη στην κατηγορία, με συνολικά 10-11 παίκτες, με μικροπροβλήματα τραυματισμών κατά καιρούς και κάποια άλλα οργανωτικά κυρίως θέματα δίνουν μεγαλύτερη αξία στην παραμονή στην Α2 που ήταν και ο εξ αρχής στόχος του συλλόγου.

Πείτε μας για τον κόσμο της ομάδας , αλλά και ποιο πιστεύετε ήταν το σημαντικότερο <<συστατικό>> ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας;

Όσον αφορά για τον κόσμο της ομάδας από την πλευρά μου ότι και να πω είναι λίγο. Το γήπεδο του Ροδίων στα παιχνίδια μας ήταν πάντοτε γεμάτο πλην ελάχιστων εξαιρέσεων. Πραγματικά χάρηκα ιδιαίτερα που αγωνιζόμουν για το κοινό αυτό και τους ευχαριστώ πολύ όλους! Σχετικά με το " συστατικό" που λες, θέλω να αναφέρω ότι δεν ήταν μόνο ένα. Καταρχάς το 1ο και βασικότερο συστατικό είναι η διοίκηση, που ήταν εκεί κάθε φορά που της ζητήθηκε, έδωσε λύσεις και έκανε πάντα το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. 2ο είναι ο προπονητής μας Νίκος Αντωνιάδης που ανέλαβε μια ομάδα με πολλά προσόντα, αλλά αδούλευτη και κατάφερε να φέρει εις πέρας τον "άθλο", όπως φαινόταν αρχικά, της παραμονής. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα που με εμπιστεύτηκε και με έβαλε στο ρόστερ της ομάδας του. Τέλος, τη μεγαλύτερη συνεισφορά στην επιτυχία έχουν οι παίκτες της ομάδας, που όλοι μαζί έβαλαν πλάτη, παράτησαν τις υποχρεώσεις τους, επαγγελματικές, οικογενειακές και άλλες έτσι ώστε να είναι στο γήπεδο, να προπονούνται καθημερινά και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην προπόνηση και στους αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω διοίκηση, προπονητή, συμπαίκτες και το φίλαθλο κοινό του ροδίων για τη σεζόν που πέρασε και δηλώνω από τη μεριά μου ότι θα είμαι παρών αν και όποτε με χρειαστούν.

Ανδρέας Γαβαλάς

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου