Ροδίων Άθλησις

Η Ιστοσελίδα του αντρικού Βόλεϊ

4/3/15

Νίκος Αντωνιάδης:Ήμασταν καλύτεροι ψυχολογικά,με πάθος , χωρίς να κάνουμε λάθη.

Ο προπονητής της ομάδας μας μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την μεγάλη νίκη, της ομάδας μας εναντίον του Απόλλων και για την κρίσιμη συνέχεια.

H ψυχολογική και βαθμολογική σημαντικότητα της νίκης με τον Απόλλων.

Ήταν ένα παιχνίδι, που θέλαμε πάρα πολύ να το κερδίσουμε ,  το χρειαζόμασταν πάρα πολύ βαθμολογικά. Ήταν σχεδόν η μισή κατηγορία. Κάναμε πάρα πολύ καλό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που είχαμε χάσει στο πρώτο γύρο με 3-1 και τώρα τους κερδίσαμε με το αντίστοιχο σκορ . Δείξαμε ότι έχουμε αποθέματα δυνάμεων και βρήκαμε το δρόμο μας  προς το τέλος , αλλά την κατάλληλη στιγμή και πήραμε ένα παιχνίδι από μια ομάδα καλύτερη σε δυναμικότητα από εμάς, όμως  εμείς ήμασταν πολύ καλύτεροι ψυχολογικά , με πάθος, χωρίς να κάνουμε λάθη. Βοήθησαν όλα τα παιδιά , και αυτοί που ήταν στον πάγκο και τώρα έχουμε πάρει  μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα, χωρίς όμως να έχει τελειώσει και να έχει ξεκαθαρίσει κάτι. Έχουμε ακόμα δρόμο, απομένουν άλλα δύο παιχνίδια (και το επόμενο άνευ αγώνος με τον Οδυσσέα 3-0 νίκη) , που πρέπει να πάρουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία και να οργανωθούμε  για του χρόνου .

Πιστεύετε πως μετά από μια μεγάλη νίκη , απέναντι σε μια ομάδα που είναι ψηλά στην βαθμολογία , χρειάζεται ψυχολογική δουλειά, δηλαδή να παραμείνει ψηλά η ψυχολογία της ομάδας και να παραμείνει  προσγειωμένη;

Σίγουρα , όταν κερδίζεις έναν αντίπαλο, όπως είπα καλύτερο από εσένα και βαθμολογικά
και σε δυναμικότητα, με πιο έμπειρους παίκτες. Σε αυτή την φάση καλή είναι να παραμείνεις προσγειωμένος ,γιατί έπεται και συνέχεια, να μην θεωρήσουμε ακόμα ότι παραμείναμε , γιατί όπως είπα έχουν μείνει 3 ακόμα παιχνίδια, με τον Οδυσσέα το 0-3 (α.α) και μετά εδώ με τον Μίλωνα  και στο τέλος μέσα στην Δραπετσώνα, αλλά πρέπει να προσέχουμε , γιατί δεν ξέρουμε τι θα κάνουν και οι άλλες ομάδες , οπότε πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, σοβαροί, να δείξουμε το ίδιο πάθος που δείξαμε και σε αυτό το παιχνίδι , που είναι πρώτη φορά , που είμαι τόσο ευχαριστημένος , όχι τόσο από την αγωνιστική εικόνα, αλλά και από την ψυχολογική εικόνα, που είδα στους παίκτες μου , ότι το θέλανε πάρα πολύ και επιτέλους πιστέψανε για να καταφέρουν να πάρουν αυτή την μεγάλη νίκη, όμως έχουμε τώρα το ρεπό , ευκαιρία για μια αποφόρτιση και να προετοιμαστούμε αυτή και την επόμενη εβδομάδα για το παιχνίδι με τον Μίλωνα, που αν καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη , θα παραμείνουμε στην κατηγορία.


Ανδρέας Γαβαλάς

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου